Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν...

Και πολύ άργησε να "παίξει" ο Κόκε στην 358η επιστροφή του.

Ακόμα κι αν υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στο Χαριλάου, μερικές παρατηρήσεις που ο ίδιος τις ξέρει καλύτερα...

Σημείωση 1η

Ο Κόκε χρωστά στον Αρη το ποσό τον 710.000 ευρώ, όπως το επιδίκασε το CAS. Αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι να οριστεί δικηγόρος, ειδικός σε τέτοια θέματα, ώστε ο Αρης να διεκδικήσει και να πάρει το εν λόγω ποσό. Ακριβή διαδικασία, αλλά διακυβεύονται πολλά...

Σημείωση 2η

Ο Αρης χρωστά -περίπου- 700. 000 ευρώ, προκειμένου να "καθαρίσει" -μια και καλή- με το νόμο Ορφανού (εμπλέκονται 23 άτομα συνολικά, τα οποία έχουν άμεσο συμφέρον).

Η τελευταία δόση καταβλήθηκε πέρσι τον Ιούλιο, επί διοίκησης Στεφανίδη, και εκ τότε σταμάτησαν οι πληρωμές. Εάν οι επόμενες διοικήσεις πλήρωναν, όπως έπρεπε, ο Αρης θα ξεμπέρδευε το 2017.

Τα 710 χιλιάρικα είναι απαραίτητο να πληρωθούν σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτό...

Σημείωση 3η

Η όποια διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, εν προκειμένω η καινούρια που προέκυψε με επικεφαλής τον υϊό Αρβανιτίδη, εάν -όντως- θέλει να φέρει τον Κόκε, οφείλει να λάβει υπόψη της την... οφειλή του Ισπανού στην παλιά Π.Α.Ε. Αρης.

Οταν συσταθεί Τ.Α.Α. και στη συνέχεια νέα εταιρεία, την ευθύνη πληρωμής του παραπάνω ποσού θα την έχει ο νέος "επενδυτής".

Ο Κόκε, εάν πληρώσει τα χρωστούμενα, μπορεί να διαπραγματευτεί την υπογραφή νέου συμφωνητικού ή συμβολαίου, αλλά όχι και να κληθεί να πληρώσει ο Αρης.

Ούτε τον ίδιο, ούτε τα λεφτά που χρωστά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου